IJspret

 

Update zondag 18 dec '22  18.00:

Na een fantastisch mooie dag met rustig en lekker fris weer is de baan nu weer gesloten. We kunnen terugkijken op een geslaagde dag met veel publiek en een gezellige sfeer. We doen elke keer weer ons best om het goed te organiseren en we zijn daar best weer aardig in geslaagd, zo op korte termijn. Wie weet in januari 2023 nog een keer! Bedankt allemaal!

 
**************

 

 IJspret februari 2021:

Heel veel blije gezichten en dankbare mensen na een weekendje ijspret in deze bijzondere tijd. Het was gezellig druk, zonder dat het te druk werd. Met een vrolijk muziekje in après-ski sfeer was het best feestelijk te noemen. Met een beetje sturing is het behoorlijk goed gelukt het gezellig te houden en toch de vereiste afstand in acht te nemen.

Lieve mensen bedankt allemaal en hopelijk tot snel weer!!!!

 

******************

Schaatsen in coronatijd gaat iets anders dan anders.

 

Schaatsen, buiten op natuurijs, is ook in corona tijd toegestaan voor volwassenen!

 

Hieronder staan de belangrijkste regels:

 

  • Blijf thuis bij klachten!  Vermijd drukte. Bij de ingang stellen wij u gezondheidsvragen. 

 

 

 

  • Personen t/m 17 jaar hoeven tijdens het schaatsen GEEN afstand tot elkaar te houden en mogen op de ijsbaan tijdens het schaatsen ook in groepjes bij elkaar komen. Maar maak het niet te gek en zoek geen grenzen op SVP. Na het schaatsen geldt weer de afstand van 1,5 meter. (v.a. 13 jaar)

 

  • Vanaf 18 jaar groepsgrootte max 2 personen EN op minimaal 1,5 meter afstand. Uitgezonderd huisgenoten.

 

  • Wij mogen van de gemeente onverwachts wel drankjes serveren. Uiteraard wel buiten.

 

  • Het publiek mogen wij niet toelaten tot onze gebouwen.

 

  • Er is een maximum toegelaten aantal schaatsers vastgesteld. Wordt het te druk, dan mag u nog niet naar binnen en vragen wij u later terug te komen. Als heel de baan te gebruiken is, is dat aantal 1000 personen. (normering is 35m2 ruimte per persoon)

 

  • De burgemeester is bevoegd om de baan te sluiten als er onvoldoende aan de regels wordt voldaan en/of als het te druk wordt.

 

Meer informatie op https://knsb.nl/corona/   

Algemene info op https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/algemene-coronaregels